Følg oss:

Renovering av eneboliger og nybygg

rorentreprenorene
Rørleggermestertjenester
Sentralt godkjent Rørleggerfirma

Vi er et ledende rørleggerfirma som spesialiserer oss på renovering av nybygg og eneboliger. Enten du bygger et nytt hjem eller ønsker å oppgradere ditt eksisterende, har vi ekspertisen og erfaringen som trengs for å levere førsteklasses rørleggingstjenester.

Vårt dedikerte team av dyktige rørleggere er klare til å hjelpe deg med å realisere dine renoveringsdrømmer. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og vi legger stor vekt på å lytte til dine behov og ønsker. Sammen skaper vi skreddersydde løsninger som oppfyller dine forventninger og budsjett.

Våre tjenester innen renovering av nybygg og eneboliger inkluderer:

1. Rørinstallasjon

Vi utfører installasjon av vannrør, avløpssystemer og varme- og kjølesystemer. Våre rørleggere bruker kun høykvalitetsmaterialer for å sikre pålitelighet og holdbarhet.

2. Baderomsrenovering

Vi spesialiserer oss på baderomsrenovering, og kan hjelpe deg med å skape et funksjonelt og stilfullt baderom. Vi tar oss av alt fra rørlegging til flislegging og montering av sanitærutstyr.

3. Kjøkkenoppgradering

Ønsker du å forvandle ditt kjøkken til et moderne og funksjonelt rom? Vi kan hjelpe deg med å oppgradere rørsystemet, installere nye vann- og avløpslinjer, og montere kjøkkenvasker og blandebatterier.

4. Oppvarmingssystemer

Vi tilbyr installasjon og oppgradering av oppvarmingssystemer, inkludert varmepumper, gulvvarme og radiatorer. Våre eksperter vil sikre at ditt hjem er komfortabelt og energieffektivt.

Uansett omfanget av ditt renoveringsprosjekt, kan du stole på at vi leverer høykvalitetsarbeid og overholder tidsfrister. Vi tar stolthet i vårt håndverk og streber etter å skape fornøyde kunder.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine renoveringsbehov og få en skreddersydd løsning. Vi ser frem til å være din pålitelige partner for rørleggingstjenester for nybygg og eneboliger!

Alle tjenester

Renovering av eneboliger og nybygg

Bergvarmepumpe

Små service

Utendørs rørleggerarbeid

Smarte varmtvannstanker

Vannbåren gulvvarme

Hvordan vi jobber

En av våre fagfolk kommer hjem til deg.

Vi skal gjøre arbeidet best mulig alltid! Lag en avtale via telefon eller e-post Vi responderer innen kort tid!

Løse problemer eller gi et tilbud
Vi kommer å løser ditt problem eller tar en befaring for et tilbud av en fremtidig jobb.

Scroll to Top