Følg oss:

Små service

rorentreprenorene
Rørleggermestertjenester
Sentralt godkjent Rørleggerfirma

Vi er et pålitelig rørleggerfirma som tilbyr et bredt spekter av tjenester for alle dine små rørleggerbehov. Uansett om det er en liten lekkasje, en tett avløp eller behov for generell vedlikehold, står vårt erfarne team klart til å hjelpe deg.

Våre små tjenester inkluderer:

1. Reparasjoner og vedlikehold

Vi utfører rask og effektiv reparasjon av rørleggerproblemer i hjemmet ditt. Enten det er en lekkende kran, en sprukket rørledning eller en defekt toalettspylemekanisme, kan du stole på at vi løser problemet grundig og profesjonelt.

2. Avløpsrensing

Hvis du opplever tette avløp i kjøkkenet eller badet, kan vi hjelpe deg med å rense og fjerne blokkeringer. Med bruk av moderne utstyr og metoder, kan vi gjenopprette normal avløpsfunksjon og forhindre fremtidige problemer.

3. Bytte av sanitærutstyr

Ønsker du å oppgradere ditt baderom eller kjøkken med nye sanitærinstallasjoner? Våre rørleggere kan hjelpe deg med å bytte ut dusjarmaturer, toaletter, vasker, kraner og andre sanitærutstyr. Vi sørger for riktig installasjon og tilkobling for å sikre optimal funksjonalitet.

4. Varmtvannsberedere

Hvis du har problemer med varmtvannsberederen din, kan vi inspisere, reparere eller erstatte den etter behov. Vi har kompetansen til å håndtere ulike typer varmtvannsberedere og sikre at du har pålitelig og effektiv varmtvannsforsyning i hjemmet ditt.

5. Kran- og rørfittings

Våre rørleggere kan hjelpe deg med å bytte ut gamle, slitte eller ødelagte kraner og rørfittings. Vi installerer kvalitetsprodukter og sikrer riktig tilkobling for å eliminere lekkasjer og sikre langvarig bruk.

Uansett hvor små eller store dine rørleggerbehov er, kan du stole på at vi gir deg pålitelig service og høy kvalitet på arbeidet. Vi legger stor vekt på kundetilfredshet og streber etter å overgå forventningene dine.

Kontakt oss i dag for å avtale en avtale eller få mer informasjon om våre tjenester. Vi ser frem til å være din foretrukne rørleggerpartner for alle dine små tjenester!

Alle tjenester

Renovering av eneboliger og nybygg

Bergvarmepumpe

Små service

Utendørs rørleggerarbeid

Smarte varmtvannstanker

Vannbåren gulvvarme

Hvordan vi jobber

En av våre fagfolk kommer hjem til deg.

Vi skal gjøre arbeidet best mulig alltid! Lag en avtale via telefon eller e-post Vi responderer innen kort tid!

Løse problemer eller gi et tilbud
Vi kommer å løser ditt problem eller tar en befaring for et tilbud av en fremtidig jobb.

Scroll to Top